Úvodní stránka Fóra Obecná diskuze o Filipínách 10 dni na Filipinach

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    tomcat
    Účastník

Dobry den Romane, dekujeme za tve krasne stranky. Letim pracovne do Asie a chtel bych se pred tim na 10 dni stavit na Filipinach. Jeste nemame jasno, jestli poletim sam anebo s partnerkou, protoze v Asii pak zustavam. 1) co doporucujes? :-), 2) chtel jsem se stavit na Boracay na par dni, to byl prvni impuls proc na Filipiny letet, 3) ted se ale divam na Palawan jako zajimave misto, protoze tam vidim primy let Caticlan-El Nido.
    Otazka: Da se nejak vhodne zkombinovat Boracay + to nejlepsi z Palawanu (a pripadne co a na kolik dni)? Anebo doporucujes byt jen 9 noci na Boracay (pokud poletim sam) anebo 9 noci pouze na Palawanu (pokud bychom leteli ve dvou). Anebo nejaka jina kombinace? Na Filipinach jsem nebyl, takze nemam cit, jak to zkombinovat. Prilet do Manily 17.3. vecer. Odlet z Filipin (Manily) 27.3. odpoledne. Diky

Roman Mudroch
    Správce

Ahoj, omlouvám se za pozdni odpoved, ale nechodi mi upoorneni na nove prispevky v diskuzy a kdyz nemam cas, tak jak jsem nemel cely leden, tak zkratka odpovidam jen na emaily a popripade FB zpravy, kde vidim upozorneni. To jen tak pro vysvetleni. Asi uz to nebude aktualni, ale treba se to hodi i jinym.

10 dnu na Boracay a na best z Palawanu je proste malo, ale jak pises, muzes ztravit několik dnů na Boracay a tam relax a pak preletet primo do El Nida, kde dat ty vyhlasene lodni vylety. Urcite bych nebyl 9 noci jen na Boracay, ale 9 noci na Palawanu je ok, protoze tu je hodne co delat.

Pokud se rozhodnes pro Palawan, tak bych zacal v puertu princesa, kde bych dal jendodenni vylet na podzemni reku a v Sabangu rovnou 2 noci zustal v jednou ze dvou lepsich reosrtu (jinak ne). Po te bych se prepravil do Port Bartonu a opet vybral lepsi reosrt, kde funguje tepla voda a elektrika 24 hodin (jinak nefunguje) a na zaver to zminovane El Nido. Do Manily muzete letet malym letadlem primo z El Nida, ale letenka je o dost drazsi nez Puerta, ale tam byste se museli zase vracet 5 hodin, tzn ztrata pul dne.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.