Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Petra
    Účastník

Ahoj Romane, uzasne stranky! Chtela bych te poprosit o radu – s manzelem a jeho rodici jedeme na Filipiny – prvni tyden v prosinci. Prijezd do Manili v patek v 1 rano a odjezd dalsi nedeli v 6 rano – takze cisteho casu zhruba osm dni. Mam trosku dilema- puvodne jsem byla rozhodnuta pro Palawan, pak jsem to kvuli narocne ceste na El Nido zmenila na Bohol a ted zas premyslim, jak to nakombinovat. Mame radi potapeni i snorchl, radi bysme bydleli na hezke plazi, ale nic prehnane turistickeho, ale aby tam porad bylo co delat -vylety, vecer na veceri atd – jsem nenarocna,co? 😀 U Boholu jsem premyslela o Dumaluan beach, ktera je jen kousek od alony a snad neni tak narvana turisty. Pak me jeste napadla Anda, ale nevim, jestli to neni moc daleko od vseho. No a pak se zase vracim k Palawanu – nasla jsem, ze AirSwift tam litaji z Manili i z Cebu – neni to tak levne, jako ostatni lety,ale porad je to schudne – jen jsem zjistila, ze nemaji zadnou baggage allowance?! to me trosku desi. Asi se ve mne pere akcni dovolena, kterou s manzelem vzdycky mame a zaroven pohodova a relaxacni dovolena, ktera by vic vyhovovala rodicum. Trochu se bojim, aby bylo na Boholu vazne co delat, ale zas u Palawanu to opravdu vypada tak, ze nejlepsi je el nido… Budu moc rada za kazdou radu – snad uz se konecne rozhodnu a neco booknu 🙂 Moc diky

Roman Mudroch
    Správce

Ahoj,

no Bohol na 10 dnu moc neni pokud chcete jezdit i na vylety. Prave clovek nemuze mit vsechno. Budto tedy relax a byt na Panglao, nebo na Siquijoru, nebo na Boracay nebo to pojmout vice vyletove a dat dat Palawan. Nicmene 9 dnu v El Nidu take neni to prave orechove. Kdyz Palawan, tak doporucuji to vzit klasicky od spoda z Puerta pred Port barton a koncit v El nidu.

V tomhle se musis rozhodnout sama co vam bude vyhovovat. Ohledne letu z El Nida, tak limit je do 10 kg, pak se musi priplacet za kazde kilo tusim 150-200 php.

Petra
    Účastník

Ahoj, moc dekuju za rychlou odpoved. Jen pro upresneni – myslel si to tak , ze na Boholu toho moc neni na 10 dni nebo, ze na Bohol je 10 dni porad docela malo? 😉

Myslim, ze uz jsem asi rozhodnuta pro ten Bohol, ale ted zas zvazuju ubytko. Chtela bych urcite neco na plazi, ale treba u Dumaluan beach my vyskocil rezort co ma nektere recenze dost hruzny nebo mi vyjedou krasny ubytka a pak se nekde jen tak mezi radky doctu, ze se na ty plazi neda vubec plavat – to je hlavne na zapade od Alony. Tak jsem si pak rikala, jaka je ta Anda beach – nemas nejake zkusenosti? Tam se bojim toho odriznuti od vsech aktivit – nasla jsem tohle ubytko http://www.andabeachresort.com/ a nebo pak http://www.mithiresort.com/ na panglao beach – ale zas mam strach, ze tam proste krome hotelu vubec nic neni. Chtela bych aspon sem tam nejaky obchudek a nekam, kde se da jit na veceri… Hodnekrat jsem nasla , ze Alona je docela zklamani, tak koukam i po jinych destinacich, ale z tech fotek a recenzi se vsechno vycist neda. Hodne lidi se pak treba stravuje jen v tom hotelu, ale my mame radi vyzkouset si par restauraci, mit nejakou moznost. Promin, ze jsem te zas zavalila otazkama, ale moc by mi pomohlo, jestli mas nejake zkusenosti zrovna s temahle plazema – Anda a Panglao a jak je to s nejakou vybavenosti a moznosti potapeni. Moc dekuju!

Roman Mudroch
    Správce

Ahoj, myslel jsem ze na Bohol je 10 dnu hodne, ja bych se tam unudil, tedy pokud to neberete spis jako valeci dovolenou na plazi 🙂 Ja jezdim jen k Alone beach, u Anda beach to bohuzel neznam, nebyl jsem tam. Alona beach muze byt pro nekoho zklamani, ale spis diky tomu, ze tam kotvi hodne lodi, jinak plaz bych rekl, ze je hezka. Pokud se vam Alona nebude libit, muzete jet na tu Dumaluan beach, ta je fakt krasna. Ohledne jidla, tak okolo Alona beach je toho mraky, u Anda fakt nevim. Nejsem potapec, ale ponory ti lehce zorganizuji od Alona beach. Jake je tam potapeni, respektive kam se jezdi potapet od Alona vsak nevim.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.