Úvodní stránka Fóra Obecná diskuze o Filipínách Tipy na Filipíny v dešti

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Autor
    Tomáš
    Účastník

Ahoj,

super blog s tipy. Mám asi trochu smůlu, ale včera 15.10. jsem přiletěl do Puerto Princess, ještě na Manille bylo nádherně a tady začínají slušné deště. Mám naplánovanou zpáteční letenku až na 12. 11 a podle předpovědi to nevypadá na žádný zázrak. Jako beru to z humorem, počasí nikdo neporučí, ale nerad bych trávil měsíc zavřený v hotelu. Přemýšlím, jestli nemáte někdo nějaký tip co dělat, když se dovolená tak trochu nevyvede dle paradise představ. 🙂

Teď jsem Deep Forest Garden a ještě do středy tu mám pobyt. Budu rád za jakékoliv tipy co jde podniknout, nejsem z cukru, takže bych klidně jel i jeskyní řeku atd. prostě ignoroval déšť, jen nevím, zda to je vůbec možné.

Díky, Tomáš

Roman Mudroch
    Správce

Ahoj, to je smula, priznam se, ze jsem tolik deste v kuse na Palawanu jeste nezazil. Vlastne prselo v kuse od nedelniho podvecera az do dneska rana. Koukal jsem na predpoved, sice nevypada nejlip, ale treba to nevyjde. Kazdopadne ted je fajn, tak zajdi na Pristine beach, nedaleko Deep forrest. Sice dost prumer, ale lepsi nez nic.
    Ohledne vyletu, tak to muze byt problem pokud bude toto spatny pocasi pokracovat, protoze co vim, tak vsechny vylety az na Honda bay jsou zrusene a to i v El Nidu.
    V okoli puerta doporucuju jinak navstivit krokodyli farmu, motyly zahradu, Bakers hill, nebo jen dat couracku po centru mesta a bazen na hotelu – plus ta plaz Pristine.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 příspěvky - 1. až 2. (celkem z 2)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.